Üdvözlöm az ide tévedt kíváncsiskodókat!

Ez már nem új hír, inkább valami segítő tippek sorozata...  Ma: 2012.11.23-án a magyar szerverekre is megérkezett a várva várt új generációs fejlesztés, a Torony, és a tükör. Valamint néhány változás következett be a Wc-ben is a Torony érdekében. A háttérről meg ne is beszéljünk sokat...

TÖRÖTT TÜKÖR

Erről annyi információval szolgálhatok csupán, hogy amint kigyűlt, lehet fogadózás közben arénázni. Ez még senkinek nem gyűlt ki, viszont pletykák terjednek arról, hogy talán a saját tükörképeddel fogsz harcolni. Ezt mi nem tudhatjuk. Darabjai a fogadós küldetések során található meg.


TORONY


Bizony! Ez is kazamata. De még milyen! 3 segítőd van, egy mágus, egy harcos, és egy felderítő. Őket úgy lehet fejleszteni, hogy a szintjüknél lévő pluszra kattintotok. Ez aranyba kerül. Tárgyakat is pakolhattok rájuk. Összesen 100 szörny van, amit le lehet győzni. Mindegyik leverésével aranybónuszt kaptok. A Torony akkor nyílik meg, ha kivégezted az első 9 kazamatahelységet (90 kazi)


WC ÚJÍTÁS

Amikor beledobsz valamit a klotyóba,  azonkívül, hogy növeli a tartály telítettségét, kicseréli a bedobott tárgyat egy ugyanolyan, más kasztúra. Pl.: Bedobsz egy harcos kesztyűt, kiad egy felderítő kesztyűt, amit a "Torony"-ban lévő segítődre rakhatsz.
Ha értéktárgyat dobsz bele, akkor másra adja a bónuszt, ami kijön helyette.

Köszönöm a figyelmet!
Jó játékot!
 
Üdv!

Az Időjáró 10. fejezetéhez két képet is készítettem. Ezeket itt láthatjátok:

A történet hivatalos képe az első, de a másik is érdemel egy kukkantást!:-)

Jó olvasást! Üdv: Balli